PERTH ZOO SPECIAL NEEDS PLAYGROUND

Location: 20 Labouchere Rd, South Perth, WA

Commissioned: Concept Design Master Plan

Nature Play Elements: Water play, cubby area, rocks, special access

Description: The project was designed and constructed in collaboration with EarthCare Australia and Natural Play Environments. The playground was an initiative of the Body Shop and Perth Rotary Club. Designed to give all children visiting the zoo a chance to play in and experience a Nature Play Playground.

AWARDS: This project was the winner of the Premiers Urban Design award and Special Feature Urban Design Award in 1997.

VIEW MORE PROJECTS

CONTACT DETAILS

EMAIL:
info@naturebasedplay.com.au

PHONE:
08 9331 2997

WORKSHOP:
Nature Based Play
1 Rees Street
O’Connor WA 6163
View Map

Nature Based Play believes that, especially in the context of Nature Play, there is much to be gained from pursuing a deeper understanding of the cultural, spiritual and educational practices of First Nations peoples.

Our offices and workshop are located on Whadjuk Noongar Boodjar, though our work takes us all across the State. As such we would like to acknowledge the Traditional Owners of the land on which we work throughout Western Australia. 
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google